joi, 22 noiembrie 2018

Politicienii români îsi compensează nanismul cu onanismul

Personal, am mari dubii că toate problemele ăstea pe care le avem în România se datorează homosexualității. Părerea mea e că ele se datorează onanismului, dar nu am văzut nici Biserica, nici politicienii, să se repeadă să facă un referendum care să facă imposibilă căsătoria a două persoane cu aceiași identitate.
Deși este absolut evident că suntem conduși eminamente de persoane care se simt foarte confortabil cu ei înșiși, iar iubirea exacerbată de sine este interzisă literal de religia creștină, nu am văzut nici un preot sau politician care să se adune alături de el însuși într-o Biserică și să discute despre atașamentul necenzurat pentru malahie la elitele noastre conducătoare.
Am văzut, în schimb, ecumenisme politice bovine în care toate partidele dintr-un județ se lasă rânduite necondiționat în fața altarului. 
Desigur, suntem o nație care l-a născut pe Ionescu ca prim narator al absurdului, dar astăzi, prin fraternitatea malahică dintre politicieni și Curtea Constituțională am inventat "singularitatea” absurdului: Tăriceanu a ieșit și a zis că partidul lui pregătește o lege a parteneriatului civil (prin care homosexualitatea va putea fi incadrata, bine mersi in esafodajul legal al statului roman), iar Curtea Constitutionala a ieșit și a zis că homosexualitatea ține de sfera vieții private și nu poate fi împietată în nici un fel fără să fie limitate, implicit, libertățile fundamentale ale indivizilor. Sincronizate, aceste decizii spun că rezultatul referendumului din 7 octombrie va fi doar o simplă discriminare lingvistică între căsătorie (care va implica o relație heterosexuală) și parteneriat civil, concubinaj, legătură consexuală etc, care va putea însemna orice.

Discriminați vor fi, în cele din urmă, toți cei care vor trăi prin concubinaj, parteneriat civil sau legătură consexuală într-o relație heterosexuală pentru că vor trebui să adauge „pentru lămuriri” tipul sexual al relației lor.
Așa se întâmplă când inventezi, ca politician, referendumuri fără cap, doar pentru a-ți ascunde problemele cu justiția, faptul că ai amanta mai tânără decât nora, ești la cincea nevastă și că în București s-a construit un spital pentru tratarea copiilor de cancer cu doar o treime din banii cheltuiți pentru desfășurarea acestui referendum.
Ceea ce doream eu să vă spun, de fapt, este că dacă votezi la referendum te faci părtaș la furtul banilor pentru ridicarea unui spital pentru copiii bolnavi de cancer. Este același tip de logică care a dus la acest referendum, deci, se pune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu