luni, 25 aprilie 2011

Codul lui Alimentarius

Tot mai multe voci bine intenţionate şi după unele păreri mai degrabă proprii decât improprii, bine informate, amendează activităţile subversive din industrie concertate de un anume Alimentarius, în mod cert cel puţin ministru al agriculturii, alimentaţiei şi sănătăţii în Guvernul Mondial. Acest Alimentarius, profitând de pozitia de forta pe care o are in guvernul masonic, obliga popoarele si industriile sa fabrice alimente dinadins toxice, astfel incat si industria farmaceutica sa poata manca o paine fie ea si rea. Ideea este ca oamenii sa fie tot mai multi si tot mai bolnavi astfel încât să poată fi exploataţi cât mai uşor în diferite scopuri, desigur, josnice.

România este prima ţară în care acest mârşav exponent al sionismului internaţional, aflat în slujba celor care au redactat portocalele înţelepţilor Celine Dionului, vrea să experimenteze efectele catastrofale ale acestui plan. Motivul pentru care ţara noastră a fost aleasă pentru realizarea acestei măgării crunte sunt evidente: aici este gradina Maicii Domnului, spaţiu mitic la care face trimiteri subtile toată mistica europeană, ombilic al planetei, călcâi ahilic de la care poate începe facil infecţia masonică. Marele profet indian Sundar Singh care a plasat aici viitorul Ierusalim (cu Casa Poporului în rol de Templu şi târgoveţii de crăciun de pe Victoria Socialismului în rolul neguţătorilor pe care i-a luat la poceală Isus) a simţit desigur măreţele vibraţii ale acestor spaţii. Iniţiativa de a hrănii poporul ales cu tot felul de stricăciuni ale industriei imperialiste este un act de un barbarism extraordinar. Români, nu mâncaţi nimic! Sunt sigur că în pământul ţării noastre dragi, în seva noastră naţională, în fluidul eteric care ne învăluie şi ne leagănă matern ve-ţi găsi puterea de a rezista tentaţiei diavoleşti de a gusta din otrăvurile greţoase ale masoneriei. Iata, cel puţin una dintre marile companii din panificaţie face pâinea după reţetele lui Alimentarius. În curând, graţie complicităţii guvernului Boc, toată lumea va mânca după reţetele lui Alimentarius.
Este îngrozitor că pâinea nu se mai face din făină ci din tot felul de aditivi chimici care mai de care mai cancerigeni. Care este cel mai sigur vector pentru a transmite cancerul la mase? Pâinea, desigur, pâinea pe care omul o consumă cu ritm, cu obstinaţie de la cele mai fragede vârste până la cele mai aţoase bătrâneţi. In fabricarea pâinii, Alimentarius a pus cea mai mare perversiune. Pâinea neagra este colorată cu un colorant de sinteză denumit neoficial “faina de Malta”. Este inutil să va amintesc acum, ce rol au jucat Cavalerii de Malta în crearea masoneriei moderne şi ce rol a jucat insula cu pricina în întelegerile sovieto-americane care au dus la caderea comunismului in Europa de Est si astfel, la expunerea acestor teritorii la consumerismul occidental, principala cale de pătrundere a milioane de oameni sub influenta Guvernului Mondial.
Doamnelor si domnilor, vreau sa va reamintesc faptul ca noi nu suntem chimisti, nu avem studii de specialitate, dar acest lucru nu conteaza doamnelor si domnilor; conteaza doar entuziasmul nostru, curajul nostru nebun de a ne lupta împotriva acestor escroci care vor sa puna mana pe viata noastra si sa ne faca prizonierii propriilor lor interese. Noi credem ca inainte de a exista proprietati ale substantelor determinate de chimismul lor, există evident proprietăţi ale acestora determinate de vibraţia numelui lor. Ce vibraţie are faina de Malta? Malta, Mal, Malus. Malus in latina inseamna rau doamnelor si domnilor, stiti sistemul bonus-malus de la asigurarea obligatorie, dar mai inseamna si mar doamnelor si domnilor, mar care duce cu gandul la pacat, fiind instrumentul prin intermediul caruia sarpele a corupt-o pe Eva. Faina de Malta doamnelor si domnilor este un instrument al raului, un colorant sintetic menit sa corupa simturile noastre si sa ne de-a afara din edenul comuniunii noastre cu natura. Nu mai mancati paine pe care scrie codex alimentarius, riscati sa va distrugeti sanatatea, ea contine tot felul de porcarii, inclusiv gluten, care i-a uitati ce scrie aici la pagina 264 din tratatul domnului doctor…., este unul dintre cei mai frecventi alergeni!
Domnilor, scumpa noastră pâine, amintită chiar şi în rugaciunea de căpătâi a creştinismului, în Tatăl nostru, este spurcată cu… sa citim de exemplu aceasta eticheta provenită de la un producător tradiţional de pâine din Capitală: acid citric, dovedit cancerigen şi E 926, da domnilor, chiar E 926 pe care colegii nostri l-au găsit ca provenind din păr, piele şi copite de animale moarte. Acest aditiv provine din animale moarte! Animale pe care nici măcar un necrofag nu ar pune gura servesc drept sursa de ingrediente pentru pâinea noastră sfântă! Incetati odată acest genocid, domnule Alimentarius! Guvernanţi, rupeţi monotonia şi salvaţi-vă poporul de la acest genocid alimentar. E 926, cunoscut şi sub numele de cisteină este un aminoacid care are miros de ouă clocite şi conţine sulf. I-auzi, chiar sulf, substanţa diavolului! Să ştiţi că nu întâmplător a orchestrat conspiratia masonică introducerea acestei substanţe criminale în singurul produs alimentar mentionat în rugăciunea Tatăl nostru!
Va promit ca in momentul în care partidul nostru va ajunge la putere si acest lucru se va intampla cu siguranta in urmatorii patru ani, vom interzice aplicarea codex alimentarius în toată Romania. Se vor interzice toate substanţele, indiferent de denumirea lor: conservanţi, adjuvanţi, antiaglomeranţi, acidifianţi, mirabolanţi, totuna!
Doamnelor şi domnilor, când cumpăraţi nu este de ajuns să citiţi eticheta. Multe dintre ingredientele trecute acolo au denumiri special create ca să inducă lumea în eroare, ca să nu poată fi înţelese decât de cercul limitat al specialiştilor plătiţi regeşte din cheagul sionismului mondial. Există însă un indicator foarte exact al gradului de aditivare al produsului alimentar, anume termenul de valabilitate. Cu cât termenul de valabilitate este mai mare, cu atât acel produs alimentar este mai chimizat, mai nociv. O pâine nu trebuie să ţină mai mult de 24 de ore, altfel este cancerigenă. Nu mai cumpăraţi pâine ambalată cu durată de valabilitate mare, ea conţine în mod sigur sare iodată, o otravă subtilă şi eficace cu efecte ireversibile pe termen lung. Ea poate conţine acid ascorbic de origine microbiană o substanţă foarte asemăntoare cu vitamina C din lămâie, dar nocivă. Acidul ascorbic este folosit ca şi conservant şi are rolul de a prelungi durata de valabilitate a pâinii.
Sub aparenţa unor eforturi menite să ordoneze, regulile lui Alimentarius nu fac decât să distrugă poporul român, cu complicitatea nefericitului guvern care ne conduce spre dezastru.
Recent, compania germană BASF (a cărui proprietar il puteti ghici printr-o trasare masonică a unei liniute, jos, la ultima litera) a reusit initierea unui experiment mortal in Romania prin omologarea unui pesticid numit Initium. Acest pesticid provoaca cancer, înţelegeţi din cacofonie ce fel de cancer.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu